tirsdag 20. januar 2009

Er mellom 6 og 10 år, og elsker å stå på scenen?

Drømmer du om å stå på scenen og være stjerne, å få folk til å le, eller kanskje til å tørke en tåre, og til å klappe og juble av begeistring? I Friteateret leker vi oss på scenen, med kostymer, ting vi kommer på, ting vi har lyst til å gjøre, og ting vi har funnet på hjemme og har lyst til å vise andre. Det kan være en sketsj, en sang, et triks, trylling, ballett, dans, osv.

Her får alle hjelp til å framføre det de velger sjøl, og hjelp fra teatersjefen til hvordan ting kan bli enda bedre, og så bra at det kan framføres på en ordentlig forestilling. På hver øving har vi en kort forestilling, hvor alle kan framføre 1 eller 2 ting hver, eller bare sitte å se på og gi appalus.

Vi avslutter i april/mai med en varieté, en forestilling satt sammen av det hver og en har lyst til å vise fram, enten sammen med andre eller aleine. Hvis noen bare vil hjelpe til utenom scenen med f.eks. kafè, billetter, lys, så er det også veldig bra.

Høres dette gøy ut? Vi har åpne øvinger hver torsdag kl 17 - 18.30 på scenen på Rosegården, som du kan komme å se på. Får du lyst til å begynne, kan du snakke med teaersjefen.